Kerstmenu 2019

Laat u deze Kerst betoveren door de keuken van Restaurant Applaus!

Graag verwelkomen wij u eerste kerstdag vanaf 18.00 uur met een glas heerlijke bubbels.

Het menu

Glaasje bubbels bij binnenkomst

*
Twee amuses

*

Terrine van gevogelte, Pata Negra, eendenlever en truffel

*

 Open ravioli met fricassee van kreeft met gebakken heilbot, krokante langoustine, spinazie, bospaddenstoelen en consommé van kreeft

*

Scroppino

*

Rouleaux van hertenrug, stoof van hert, rösti van aardappel, rode kool, bitterbal hert, jus met Madeira

*

Dessert amuse

*

Taartje donkere chocolade, gezouten karamel, passievrucht en mango met parfait van honingmousse

Voor de kinderen maakt onze chef-kok Martijn van Wegen een speciaal menu met een leuk cadeautje.

Prijs per persoon:

Kerstmenu:                                       €89,50

Uitbreiding 4 mooie kazen            €+12,50

Kindermenu:                                    €37,50

Wijnarrangement:                          €36,00 onbeperkt water

Bob arrangement:                          €19,50 onbeperkt water

 

Openingsdagen:    

 Maandag 23 en dinsdag 24 december gesloten

 Woensdag 25 december 1e kerstdag geopend

 Donderdag 26 december t/m woensdag 1 januari 2019 gesloten

 Donderdag 2 januari 2020 geopend